A Balkán angyalai II. kötet - avagy az Ördögi kötelék (e-könyv)

A történet az előző kötet befejezése után pár hónappal folytatódik.
Tom és csapata szétszéledt, a háborús bűnös volt szerb elnök elfogásából származó sikerdíjból mindenki új életet kezdett. A Balkánon azonban továbbra sincs béke. Annak ellenére, hogy a szerb alvilág közrejátszott az elnök kézre adásában, az országukon esett foltot meg akarják bosszulni, a fejvadász csapat tagjait pedig megbüntetni. Tom különleges egysége ellen hajtóvadászat indul, amiben szinte teljesen magukra maradnak. Szövetségeseiket elveszítik, és saját hazájuk is bűnösökként kutatja őket. A háttérben a nemzetközi maffia mozgatja a szálakat. Szerbia újra meg akarja szilárdítani hatalmát és függetlenségét Európa déli részén, ehhez viszont ki kell iktatniuk az útjukban álló erőket. Újabb hajsza kezdődik az idővel. Végigkövethetjük Tomék menekülő stratégiáját, hogyan kovácsolódnak egy pillanat alatt újra egy csapattá és láthatjuk, hogy a szerencse épp olyan fontos az életben maradáshoz, mint a harci tudás.

A történet azonban ismét több szálon fut egyszerre, szövevényes ügy bontakozik ki, nemzetközi bonyodalmakkal a háttérben, melyben szerepet kapnak a nagyhatalmak is. Terrorista akciók, álságos tervek, piszkos bombák és megfizethető gengszterek kövezik Tomék nehézkes útját az áhított szabadulásig.

A regény a korábbi kötet látványos akciói mellett bemutatja a szellemi hadviselést, a könyörtelen stratégák történelemformáló szerepét. Beleolvasva izgalmas, és szövevényes krimi közepébe csöppenünk, mindemellett körképet kaphatunk a korunkat meghatározó alattomos erők nemzetközi összefonódásáról, és a világ eseményeire való ráhatásukról.

Méret ePub: 1616 kB

1.990 Ft

Könyv bemutató spot

Scroll to Top